Imon smäller det

Dagen var bra helt enkelt även om det blev lite sent igår natt.

Började dagen med sätta klockan på halv 10 för vid 10 skulle ju emil komma. när han väl gjorde det hade vi ju inget att göra såklart så kolllade lite på skoj bilar man kunde köpa ;)

Sen helt plötsligt blev vi vääldigt sugna på att köra lite gokart och å blev det...(efter ett tag). Var ju givetvis massa som strulade med den så var tvungen att plocka isär halva motorn för att komma på vad felet var. det visade sig attt  det inte var någon växelolja i den så det var vi hemma hos honom å hämtade lite till att börja med. Sen kom vi fram till att det inte var enda felet så vi fick börja skruva igen. Då hittade vi ju givetvis ett fel till som vi löste med lite ståltråd ;) haha smidigt värre var det. Sen gick Gokarten hyffsat bra iaf men fick ju den givetvis inte tillbaka till sitt vanliga skick men vad brydde vi oss om det :P bara det gick att köra med den å sladda på de hala vägarna så var vi nöjda så länge.

Sen när vi tröttnade å kom på att det inte var så kul i alla fall så åkte vi hem igen. Kom också på att vi troligtvis hade fel olja i den för det räk så in i hel*ete och vi luktade ganska illa när vi kom hem så mamma skickade ut mina kläder på altanen xD hehe hon tyckte det luktade kattpiss :S

Aja så hem kom vi iaf å hittade min bror spelandes Fifa Street. Emil tog över ett game å visade dolda talanger å vann direkt :S Förvånad blev Jag iaf. Sen kom vi fram till att det var roligare med GH så vi tog fram gitarrerna å spelade lite. Kan meddela att vi nästan låste upp alla nya låtar på GH2 nu så får snart börja spela på lite högre nivå ^^ Kommer inte tala om för er vad jag spelar på nu ifall Frida läser, vi ska nämligen ha en GH/Singstar tävling någon gång å man vill ju inte att hon ska veta hur dålig man e ;) haha

aja nu vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll redit men kommer nog på ngt ^^ ska iaf tagga te imon :)

Ha de' göttt, Pusshej

Trött Tröttare Tröttast

idag började fint med att bli väckt av en viss Emil Ekman som undrade om vi hade någon snö i landsbro, Det hade vi men den var inte utkörd .Ligger på högar utanför våran klubbstuga.

sen blev det lite frukost å lite slappande innan Mathilda kom hit en sväng. Påhitta som vi e kom vi ju givetvis på massa saker att göra och blev tillslut sittandes å bara glodde å pratade i ett par timmar :P

Runt typ 6 eller lite innan sprang jag p min bror till träningen som jag inte hade planerat att va med på. hade ju snackat med pappsen å bestämt att jag bara skulle ta det lite lugnt på träningen å springa typ en timme. så blev det dock inte, Blev skitjobbiga intervaller så klart. Typ 200meter max å sen vila i 5 minuter :S helt konstigt men eftersom jag inte har tränat någon löpning på typ 6 veckorr nu så blev det sjukt jobbigt i vilket fall. Var i alla fall kungen (som vanligt) mohaha. nae men ärligt talat känndes det ganska bra ända tills jag kom på att jag var tvungen att springa hem med . det var ingen höjdare så typ tvingade min bror att gå halva vägen å sen joggade vi i snigelfart hem.

Väl hemma blev det en snabbdusch å sen lite mat innan Mathilda kom hit igen. Som tur var kom vi på ngt att göra denna gången och det bleeev .....  En Film :D weeey :) In To The Blue blev det och den e ganska bra. har seett den ett par gånger men det gör ju inget :P hehe tyvärr började den hacka i slutet på nått jävla vänster men vi tog oss igenom hela tillslut :P hehe

Har inte hunnit ladda ner Twilight heller än frida om du undrade men ska göra det när jag kommer till huskvarna å har lite mer space på datan :P hehe

Ha de' gutt så höres vi :D

Åt Hel**te

Ska nog aldrig mer tävla (inte förrän nästa tävling iaf). Gick verkligen åt helvete.  :(

Sitter i alla fall i bilen nu och är äntligen på väg hem från sälen. är helt slut och kommer troligtvis sova hela vägen (om jag orkar) kanske blir en film lite senare med men alla filmerna ligger i bagaget nu tyvärr så har inget att göra :S.

Hoppas ni har en bättre dag än vad min har varit än iaf.

Pusshej


Shopping =)

Idag har jag endast varit nere i Sälen igen och shoppat blev en ny mössa (mamma tyckte jag behövde en även om det är 10+ i småland) och sen blev det den efterlängtade sälen tröjan :D





Nu har jag iaf precis ätit och har inget att göra så får se vad jag hittar på framåt kvällen :D

Ha de' Gött, Pusshej

En ganska vanlig fredag

Idag har det verkligen inte hänt mycket här i Sälen.

Vaknade vid halv elva, lite senare än vanligt eftersom vi kollade på Pirates of the caribbean: dead mans chest till klockan 00.10 i natt. Men tvungen som man var fick man ju släpa sig upp å äta lite frukost i vilket fall. Det posetiva var ju att det var -2 grader och solen sken ute. Såg ut att bli en perfekt dag för träning.

När vi kom ner i sälen efter frukost var det dock svinkallt (-15 grader) och det verade genast lite mindre bra. Envis som man är tvingade man ju sig ur den varma bilen ändå och tränade. Det var väldigt fint i alla fall och träningspasset blev ganska lyckat.



Kom hem runt 2 och åt lite mat och sen dess har jag å min bror spelat GH2 och Fifa Street 2. Helt klart en ganska händelselös dag. 



I kväll dock blir det ju Körslaget eller vad det nu heter. Får hoppas att det är något att ha för annars blir det tråk hela kvällen med.

Pusshej

Långtur på fjället

Idag blev jag väckt (igen) runt klockan 10 men gick inte uppförrän kvart över eller ngt. Då tog jag lite frukost innan det blev dags för dagens långa träningspass på fjällen.

Efter frukosten blev det ju då dags att valla skidorna efter som min far vägrade att göra det åt oss idag ( han tyckte att vi borde lära oss det snart).



Det gick faktist bra för min del, tro det eller ej, men det gjorde det. sen började vi på våran vandring till spåret som tog cirka 5 minuter. Eftersom man inte kunnde skylla på dåligt fäste denna träningen så fick man ju så klart hitta på något annat att skylla på eftersom det inte gick så bra till en början. Givetvis fanns det massa saker redan 10 minuter in på passet som man kunnde skylla på. Bland annat var det väääldigt dåligt packat så med mina små trugor sjönk man ju ner minst 40 cm i snön varje stavtag å det tog ju kål på mitt tålamod. Så jag blev på ganska dåligt humör redan i början av passet och de första fyra kilmetrarna tog ungeför 35 minuter. när vi kom fram till någon fika stuga mitt ute på fjället funderade vi på att vända och åka hem, vilket också blev fallet för mamma. Men givetvis hade ju min dumma lillebror åkt iväg utan mobil eller någonting och vi visste ju inte vilket spår han hade tagit så det blev ju bara till att börja leta.




Pappa och jag blev de lyckligt lottade och vi tog givetvis den jobbigaste vägen som började med en kilometer jobbig uppförsbacke. dock var det myycket bättre packat där eftersom det körde förbi skotrar stup i kvarten och mitt humör gick upp en aning. när vi kom upp på toppen såg vi dock inte någon skymt av Tom utan var tvugna att fortsätta åka. Det blåste ganska kraftigt på toppen men det hindrade ju inte oss. heltplötsligt skulle vi ju ner i en dal mellan två toppar så det blev ju lite roligt iaf. Ända tills man kom ner till botten för där kom det fram ett flyyyyg mett i vägen där jag åkte och jag vill lova att jag flög ganska rejält. Landade dock inte helt ok och det känndes som om jag stukade foten igen =/ Oturligt nog körde det förbi en karavan med snöskotrar precis när jag kom på flyget och alla typ stannade och kollade om jag levde efter min lilla "crash". Vill lova att det var ganska pinsamt. När smärtan hade lagt sig så fortsate våran upptäcksfärd upp på nästa topp och ca 5 kilometer till. 



När vi kom fram till vårat mål insåg i att Tom troligtvis hade tagit en annan väg och vi blev tvugna att vända och åka tillbaka hela vägen. Som tur var ade vinden lagt sig lite och det var helt plötsligt skönt att åka. Dock började solen gå ner en aning så vi fick lite brottom.


 

På vägen hem stötte vi också på en ohyggligt brant backe som vi inte ville åka ner för eftersom den var väääldigt ojämn efter alla skotrar som hade kört där så det blev helt enkelt att ta "vägen genom skogen" eller som i vårat fall vägen som inte var uppkörd :P  I vilket fall som helst så kom vi tillslut ner och körde runt fjället denna gången så vi slapp den jobbiga uppförsbacken. Otroligt nog kom vi tillslut fram till samma stuga som vi hade börjat vid och där ringde vi till mamma för att se om hon hade sett min lilla bror. Givetvis hade den lilla skiten redan kommit hem och vi hade letat i onödan. Så pappa och jag kännde oss förtjänta av en kexchoklad innan vi fortsatte så han gick in i den lilla stugan å köpte två st. *mums* Sen tog de 4 kilometrarna oss bara 15 minuter som i börjag av passet tog 35 :) Värst va energi man kan få av lite choklad.

Sen kom man hem till våran lilla stuga och duschade och åt lite och nu sitter man här igen ;-) Kan inte bli mycket bättre. Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag.

Pusshej


God Jul allihopa :)



Dagen började fint med att gå upp å käka frukost. Sen bar det iväg på träning med min far och bror. det blev så klart ett kortare intervall pass men nog så jobbigt. är fortfrande helt borta men det går väl över efter julbordet framåt kvällen.

Efter träningen blev det en snabb dusch å sen fika inne hos mormor och morfar. och sen roade vi oss med att ta lite julkort ute i snön. (Tycker Nästan synd om Tom och mamma som nästan inte hade några kläder på sig)

Nu är det Kalle Anka på tv och snart snart ska det bli julbord :) Wiehue sen kommer troligtvis inte någon tomte hitta hit till oss i år (glömde tydligen tomteklädern hemma) men vi klarar oss nog. Bara jag får mina julklappar så e jag nöjd ;) hehe

Dessutom önskar jag er alla en riktigt God Jul och hoppas att ni kommer ha en trevlig kväll med släkt och vänner. PussHej :)

Välkommen till Bloggen =)

Nu ska man alltså hålla på med att blogga med då. Kommer troligtvis inte bli så seriöst med tanke på att jag inte kommer orka :P Ni som känner mej vet hur jag é ;)

Bara så ni vet så var det Frida som fick mej att göra den och har man inget bättre för sig i sälen kan man ju lika gärna blogga lite :P


Som ni kanske förstår har jag å min bror varit ute å åkt skidor idag på Gubbmyren eller va stället hette. Kan också meddela att namnet var väldigt passande för det var på en platt och tråkig myr med bara massa gamla gubbar som åkte i snigelfart. Men Tom och jag hade ganska trevligt i alla fall. Innan vi åkte hem ville pappa att vi skulle åka på sightseeing runt typ hela sälenfjället (jag körde). det tog ganska lång tid å på vägen hem såg vi 2 bilar som hade kört i diket :P haha vilka amatörer alltså ;) (var dock Vääldigt haalt på vägarna)

När vi kom hem blev mamma tjurig för att vi inte passade tiden men vadå liksom maten var ju inte klar i alla fall :P haha

Sen blev det så klart ganska tråkigt i våran stuga och jag å Tom skulle spela Guitar hero men då ville mamma spela i stället och hon fick möta David(min morbror) haha det borde man verkligen filmat, mamma e ju inte precis någon höjdare på GH och kan verkligen inte sitta stilla när hon spelar.

När de väl hade tröttnat (efter 2 låtar) utmanade mamma mig på Singstar. Snäll som man är ställer man givetvis upp och vinner typ 4 ggr innan hon ger micken till pappa.. efter typ 3 förluster från hans sida ger han upp och jag går därifrån som obesegrad mästare :P

Nu har de dock fått för sig att spela Bingolotto i stället och jag tröttnade efter 2 spelade omgångar och startade denna blogg i stället.

That's My Day =)

RSS 2.0